Triptravel.nl deelt tips, ervaringen en informatie over alles wat met dagjes uit en reizen te maken heeft. Triptravel beantwoordt vragen en bespreekt onderwerpen die je niet zo snel tegen komt. We staan voor eerlijk, echte ervaringen en een passie voor nieuwe ontdekkingen.

Ontstaan

Ik zocht naar een site waarop zowel alle mogelijke dagjes uit als alle soorten vakantie werd vermeld.
Ik kon de gezochte informatie over sauna’s, attractiepark/dierentuin en theatervoorstellingen en cruises, niet op één website vinden. En als ik interesse in zo’n site heb, dan zullen er vast wel meer zijn. Daarnaast vind ik het heerlijk om dagen achter elkaar te surfen op internet en mijn ervaringen met andere te delen. Zo is het idee van triptravel.nl in januari 2016 ontstaan.

 Wie ben ik?

TriptravelMijn naam is Daphne, leuk om kennis met je te maken! Als er iemand graag op uit gaat dan ben ik het wel. Ik kan niet stilzitten en wil altijd wel wat doen. Sommigen mensen zullen gek worden, maar ik niet hoor ik houd ervan. Schrijven is ook zo’n ding waar ik niet genoeg van kan krijgen. Bij mij zal het nooit een alinea zijn, maar ik kom gelijk met hele verhalen. Dit geldt trouwens ook voor praten. Ik word gezien als een enthousiast persoon. Dit komt waarschijnlijk omdat ik alleen iets doe waar ik 100% voor ga. Verder ben ik eigenlijk heel gewoon. Ik studeer en heb een bijbaan om de trips te kunnen betalen.

Heb je een vraag voor me? Laat deze dan achter in de reacties.